Straatpastor Femke Post stelt zichzelf voor

Mijn naam is Femke Post. Sinds november 2018 ben ik werkzaam als straatpastor bij Stichting Straatpastoraat Leiden. Vanuit deze functie ben ik aanwezig in de stad, in parken, in de daklozenopvang van Stichting De Binnenvest en in het Inloophuis Psychiatrie. Ik ben hier aanwezig om in gesprek te gaan met de mensen die ik tegenkom. Dus als je even een praatje wilt maken, als je met een probleem zit, je verhaal wilt vertellen of een vraag hebt, dan kun je altijd bij mij terecht. Ook als je wilt praten over je geloof of samen wilt bidden, mag je me aanspreken.

Het Straatpastoraat organiseert op iedere laatste zondag van de maand een viering in Diaconaal Centrum De Bakkerij om 15 uur (Oude Rijn 44b in Leiden). In deze viering is er ruimte om te zingen, te bidden, een kaarsje aan te steken en met elkaar te praten over de Bijbeltekst van die dag. Na afloop drinken we samen koffie en eten we iets lekkers. Iedereen is hierbij van harte welkom. Andere activiteiten die we organiseren vind je onder Vieringen en Activeiten (zie rechterkolom website), op een poster of flyer, of hoor je van mij.

Je mag me altijd aanspreken als je me ziet, maar je kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 06 – 281 099 31 als je even wilt praten of een afspraak wilt maken. Dan kunnen we ergens afspreken om elkaar te ontmoeten. Neem gerust contact op, ik hoor graag van je!

Lees ook: Contact met straatpastor